В начало

На WOG запрацював сервіс електронних талонів eTalons

Мережа АЗК WOG запровадила для своїх корпоративних клієнтів новий інноваційний сервіс електронних талонів eTalons, який дає змогу генерувати QR-код талонів з таким об’єм пального, який потрібен для заправки саме зараз. Про це enkorr повідомили в прес-службі мережі.

«Віднині у корпоративних клієнтів мережі АЗК WOG є змога скористатися сервісом електронних талонів eTalons. Через спеціальний застосунок вони можуть генерувати QR-код талонів з таким обсягом пального, який потрібен для заправки саме цієї миті», – йдеться у повідомленні.  

Як зазначають у компанії, eTalons має низку інших переваг. Зокрема,  за кілька кліків через Кабінет клієнта на сайті мережі АЗК WOG можна генерувати й оплачувати рахунки на купівлю пального. Розрахунок здійснюється за допомогою корпоративної банківської картки. Після оплати впродовж години пальне буде зараховано клієнту на його рахунок.

«Сьогодні ми пропонуємо клієнтам сервіс eTalons, певні рішення якого є новітніми на ринку нафтопродуктів України. Він дає змогу максимально спростити процес купівлі пального, управління його балансом і отоварення», – каже Олег Кушіль, директор Дирекції цифрової трансформації мережі АЗК WOG.

Так, щоб генерувати QR-коди електронних талонів для заправки авто, потрібно завантажити на мобільний пристрій застосунок eTalons і зареєструватися в ньому. «Кабінет клієнта також дає змогу розподілити придбане пальне між водіями підприємства, за потреби коригуючи баланс того чи іншого водія, відстежувати споживання ними пального й залишки нафтопродуктів на своєму балансі», – пояснюють у прес-службі.

Самі ж водії в застосунку eTalons зможуть генерувати QR-коди з актуальним на момент заправки літражем, а завдяки пуш-повідомленням знатимуть, коли та в якому обсязі поповнено пальним баланс їхнього рахунку, зможуть відслідковувати транзакції й залишки нафтопродуктів на рахунку.

Термін дії залишків придбаної партії пального можна відстежувати як у «Кабінеті клієнта», так і в застосунку eTalons.

Кожен клієнт, який користуватиметься сервісом eTalons, отримає персонального менеджера і технічний супровід при отриманні пального на АЗК.

У WOG також зазначають, що для використання сервісу мало встановити застосунок eTalons, клієнтам потрібно попередньо укласти письмовий договір купівлі у найближчому регіональному представництві компанії. Використання електронних талонів можливе тільки при оплаті за безготівковим розрахунком.  

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти