В начало

На індійському НПЗ в Нумалігарху сталася пожежа

Масштабну пожежу, яка спалахнула на нафтопереробному заводі Numaligarh Refinery Limited (NRL), дочірньому підприємстві Oil India Ltd, в районі Голагхат в Ассамі в понеділок увечері, взято під контроль, йдеться в заяві нафтопереробного заводу.

«Пожежа в ємності VV-4 установки гідрокрекінгу Нумалігархського НПЗ, яка виникла близько 19:20 цього вечора, перебуває під контролем. Про постраждалих не повідомляється», — йдеться у повідомленні.

Тим часом триває попереднє розслідування для з’ясування причини пожежі, і представники NRL запевнили громадськість, що вони старанно працюють над виявленням першопричини. Місцева влада й регулюючі органи уважно стежать за ситуацією, щоб забезпечити дотримання інструкцій з безпеки і підтримати NRL у розслідуванні. Нафтопереробний завод у Нумалігарху було зупинено з останнього тижня березня на технічне обслуговування і ремонт.

Інцидент служить нагадуванням про важливість надійних заходів безпеки і безперервного навчання для зменшення потенційних ризиків у нафтовій і газовій промисловості.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти