В начало

На Чернігівщині отримав підозру зловмисник, який викрав майже 1000 л ДП

У Чернігівській області викрили 41-річного водія вантажівки, який викрав майже 1000 літрів дизельного пального. Про це повідомляє поліція Чернігівського району на своїй сторінці у Facebook.

«Співробітники Чернігівського райуправління поліції викрили 41-річного водія вантажівки, який викрав майже 1000 л дизельного пального. Зловмиснику оголошено про підозру», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають правоохоронці, до Чернігівського райуправління поліції із заявою звернувся місцевий підприємець, який займається вантажними перевезеннями, й повідомив, що під час ревізії було виявлено факти розкрадання дизпального.

«Поліцейські з’ясували, що 41-річний чернігівець влаштувався працювати до підприємця водієм вантажівки. Як і решта водіїв, отримав паливну картку для заправки на АЗС, яка належала власнику. Зловмисник швидко збагнув, що розрахунок карткою дає певні привілеї в отриманні знижки на пальне під час заправки. Тож водій вирішив на цьому підзаробити. Під час заправки вантажівки він заправляв автомобіль пальним, розраховувався паливною картою власника, а потім перепродував пальне. За кілька місяців таких оборудок водій викрав майже 1000 л ДП на загальну суму понад 40 тис. грн», – повідомляє прес-служба поліції.

Водій зізнався у скоєному. Йому оголошено про підозру.

Слідчий під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження, відкрите за ч. 4 ст. 185 ККУ (крадіжка, вчинена у великих розмірах та в умовах воєнного або надзвичайного стану).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Як писав enkorr раніше, постануть перед судом злочинці, які злили з локомотивів ДП на 1,5 млн грн.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти