В начало

Motiva Enterprices уперше відвантажив партію дизпального в Польщу

На польському ринку продовжують з’являтися нові постачальники американських нафтопродуктів. Нещодавно enkorr повідомляв, що на початку серпня на термінал у Гдині прибуде партія дизпального обсягом 46 тис. т виробництва Valero Meraux Refinery, яку придбала компанія Unimot.

Наступний танкер з американським дизелем прямує то Нафтопорту у Гданську. Згідно з даними Консалтингової групи «А-95», 31 липня судно Elandra Fjord з партією продукту обсягом 48 тис. тонн вирушило з терміналу Motiva Port Arthur. Орієнтована дата прибуття вантажу — 21 серпня. Джерела повідомляють, що танкер зафрахтований компанією Saudi Aramco, а партію може бути продано польському концерну Orlen.

Варто зазначити, що відвантаження дизпального з НПЗ Motiva в Польщу здійснюється вперше. Раніше свій продукт на польський ринок постачали американські компанії Marathon Petroleum і Valero, які також мають нафтопереробні заводи (НПЗ), розташовані на узбережжі Мексиканської затоки.

У другій половині серпня очікується прибуття принаймні ще одного танкера з американським дизельним пальним у Польщу. Компанія Unimot повідомила enkorr, що придбала морську партію продукту обсягом 37-39 тис. тонн, прибуття якого в Гдиню очікується орієнтовно 18-20 серпня. Більш детальна інформація про постачання буде відома пізніше.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти