В начало

Mexico Pacific Limited збудує в Мексиці газопровід і завод СПГ

Північноамериканська Mexico Pacific Limited збудує на північному заході Мексики газопровід і завод зі скраплення природного газу, інвестиції в проєкт становитимуть 14 млрд доларів США, повідомив президент латиноамериканської країни Андрес Мануель Лопес Обрадор.

«Сьогодні ми провели три важливі зустрічі: прийняли Елізабет Шервуд-Рендалл, посланника президента (США Джо) Байдена, щоб обговорити питання міграції з гуманістичним підходом. Крім того, нам повідомили хороші новини про те, що компанія Pacific Limited збудує газопровід і завод зі скраплення газу в Сонорі, інвестиції в які становлять $14 млрд. Нарешті ми уклали угоди про співпрацю між «Потягом Майя», міжокеанським коридором і залізничною компанією Canadian Pacific Kansas City», — написав він у Twitter.

Раніше компанія-інвестор повідомляла, що проєкт заводу зі скраплення газу в Пуерто-Лібертад (штат Сонора) включає три лінії скраплення загальною потужністю 14,1 млн тонн СПГ на рік, сховища і причал. Більше половини СПГ, що виробляється в Сонорі, буде постачатися американській Shell згідно з підписаними нещодавно 20-річними контрактами.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти