В начало

Мережа WOG відновила роботу 8 АЗК в Києві й області

У липні мережа WOG відновила роботу 8 автозаправних комплексів, розташованих у Києві й Київській області, які було пошкоджено внаслідок воєнних дій у регіоні. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті компанії.

Згідно з повідомленням, компанія на цих АЗК провела основні ремонтні роботи, й тепер клієнти знову можуть заправити авто, з’їсти  хот-дог і випити каву, а також придбати супутні товари у WOG MARKET.

Згадані автозаправні комплекси розташовано за такими адресами:
•  м. Київ, просп. Броварський, 11-б;
•  м. Київ, просп. Романа Шухевича, 2-г;
•  м. Київ, вул. Кільцева дорога, 9;
•  м. Київ, вул. Богатирська, 15-а;
•  м. Київ, вул. Здолбунівська, 3-д;
•  Київська обл., с. Гореничі, автошлях Київ–Чоп 22 км + 50 м;
•  Київська обл., м. Бориспіль, автошлях Київ–Харків 34 км + 700 м (ліворуч);
•  Київська обл., м. Біла Церква, вул. Петра Запорожця, 98-а.
Як зазначили у WOG, компанія докладатиме всіх зусиль для покращення якості сервісу, а також крок за кроком відновлюватиме роботу й інших своїх АЗК, що постраждали від бойових дій у Київській і Чернігівській областях, а згодом і в інших регіонах.

Як повідомляв enkorr, продовжує відновлювати роботу своїх автозаправних комплексів мережа АЗК ОККО. Після ліквідації пошкоджень запрацювали ще два комплекси на Київщині – у смт Бородянка й м.Ірпінь – і  два в Харкові.

У травні було відновлено роботу 7-ми АЗК ОККО, про що enkorr писав раніше, тож від початку травня це вже 11 АЗК, які було запущено після проведення ремонтних робіт.

Нагадаємо, група компаній Prime поступово відновлює АЗС, що були на тимчасово непідконтрольних територіях.

Також мережа KLO відновила роботу свого автозаправного комплексу в місті Ірпені.

Запрацював і розташований у Бучі автозаправний комплекс мережі АЗС WOG, який було обстріляно й повністю розграбовано російськими загарбниками, про що наше видання також повідомляло.  

 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти