В начало

Крали пальне: на Закарпатті затримали чотирьох учасників угруповання

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області спільно зі співробітниками обласної прокуратури встановили осіб, які організували викрадення пального з трубопроводу, йдеться у повідомлені департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

«Для цього вони (зловмисники) зробили врізку в трубопровід, протягнули шланг і заповнювали каністри пальним за територією підприємства. Надалі вивозили їх до місця проживання одного з фігурантів, звідки й здійснювалася реалізація пального. За один «вихід» могли викрасти до 2 500 літрів пального», — повідомили у поліції.

6 жовтня поліцейські затримали чотирьох осіб під час чергової крадіжки пального. Вони вже встигли викачати понад 1 500 літрів нафтопродукту.

Усіх фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі слідчого управління обласної поліції повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання запобіжних заходів. За скоєне їм може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти