В начало

Довгоочікуване покращення: на АЗС зникають черги

За останні дні у деяких областях, а також столиці України почали зникати черги на автозаправних станціях. Про це повідомляють користувачі у соцмережах, а також кореспондент enkorr, який відвідав київські АЗС.  

Так, починаючи з минулої п’ятниці, черги за бензином і дизельним пальним практично були відсутні на станціях KLO й ОККО в різних районах Києва. «Пальне є майже на всіх наших автозаправках, а якщо закінчується, його швидко підвозять», — зазначив у розмові з enkorr оператор однієї зі станцій.

У п’ятницю ввечері практично була відсутня черга (до 10 автомобілів) на АЗК WOG, яку розташовано на Наддніпрянському шосе в Києві. Також користувачі соцмереж зазначають суттєве покращення з постачанням пального в таких мережах як Socar, «Авіас» і UPG.

Окрім цього, пальне без проблем можна купити на станціях в обласних центрах і на міжміських автомагістралях. «Учора на трасі Київ-Львів були всі види пального, на багатьох АЗС узагалі без черг», — написав у суботу на своїй сторінці в Facebook директор Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн.

Як повідомляв enkorr, минулого тижня гуртові ціни на бензин і дизпальне вперше з початку воєнних дій упали нижче за роздрібні, що свідчить про поступове наповнення ринку. «Поява вільних обсягів на ринку й стрімке зниження цін дасть змогу активізувати постачання по всій країні, де багато регіонів досі потерпає від нестачі пального», — кажуть експерти.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти