В начало

Ціна на нафту Brent стабілізувалася на рівні $79,3 за барель

Ціни на нафту стабільні на торгах у вівторок після зниження напередодні на збільшенні побоювання скорочення попиту.

Вартість липневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures на 8:05 за київським часом у вівторок становить $79,27 барель, що на $0,04 (0,05%) нижче за ціну на закриття попередньої сесії. У понеділок ці контракти здешевшали на $1,02 (1,3%), до $79,31 за барель.

Ціна ф'ючерсів на нафту WTI на червень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) піднялася на цей час на $0,02 (0,03%), до $75,64 за барель. За підсумками попередньої сесії вартість контрактів зменшилася на $1,12 (1,5%), до $75,66 за барель.

Інвестори чекають чергового підйому базової процентної ставки Федеральною резервною системою (ФРС) цього тижня, турбуючись, що подальше посилення грошово-кредитної політики в США спровокує глобальну рецесію, зазначає Market Watch.

Індекс менеджерів із закупівель (PMI) у переробній промисловості Китаю знизився у квітні до мінімальних за чотири місяці 49,2 пункту з 51,9 пункту у березні, свідчать дані Державного статистичного управління (ДСУ) КНР. Значення індексу нижче за 50 пунктів свідчить про спад активності сектора. PMI у квітні опустився нижче за цю позначку вперше з грудня.

У квітні Brent здешевшала на 0,3%, WTI здорожчала на 1,5%.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти