В начало

Благодійність: WOG передав обладнання трьом дитячим лікарням

У межах проєкту «Дорога добра» мережа АЗК WOG і фонд «Маша» передали обладнання трьом лікарням, які рятують поранених дітей. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.  

«Допомогу отримали медичні заклади Харкова, Одеси й Запоріжжя, у яких рятують постраждалих ід російської агресії дітей. Потрібні для закупівлі обладнання кошти вдалося зібрати в межах проєкту «Дорога добра» за два місяці», – йдеться у прес-релізі.

Як повідомляв enkorr раніше, організатором проєкту є мережа АЗК WOG, співорганізатором – громадська організація «Фонд Маша», амбасадором – Маша Єфросиніна.

У межах проєкту гості АЗК WOG купували улюблені гарячі напої у милих фіолетових горнятках з єдинорогом. Цього року вартість такого горнятка становила 5 грн. Усі кошти було спрямовано на закупівлю обладнання для дитячих лікарень.

Так, цього разу придбали й передали біохімічний аналізатор Одеській обласній дитячій клінічній лікарні, сучасну рентгенівську систему й обладнання для цифрових рентгенівських знімків – міській дитячій лікарні №5 м. Запоріжжя. «А от можливість допомогти Харківській обласній дитячій клінічній лікарні з’явилась несподівано. Замість очікуваних 3 млн грн, що були оголошені як мета цьогорічного проєкту, українці зібрали 4,15 млн грн. Тож це дало змогу підтримати ще один медзаклад», – кажуть у компанії.

За додатково отримані кошти медичному закладу придбали прилад скринінгу слуху новонароджених, аналізатор критичних станів, що використовується в невідкладних ситуаціях, стаціонарний операційний світильник і портативну стоматологічну установку. 

«Завдяки нашим спільним зусиллям будуть врятовані чиїсь маленькі життя, а ще чимало інших пацієнтів отримають більш якісну діагностику й необхідну медичну допомогу», – резюмує директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

Нагадаємо, «Дорога добра» – один із багатьох соціально значимих проєктів, які втілює WOG. Його реалізують 17 років поспіль. З 2022 року компанія зосередилася на допомозі медичним закладам, що рятують дітей – жертв війни.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти