В начало

Amic у Миколаєві відновив роботу пошкодженого ворогом АЗК

У Миколаєві відновлено роботу пошкодженого ракетним обстрілом автозаправного комплексу Amic, розташованого за адресою: Херсонське шосе, 100-А. Інформацію про це оприлюднено на сторінці компанії у мережі Facebook.

«Ми не раз стикалися з викликами, але щоразу знаходили у собі сили для їх подолання. Так було і з нашою АЗС за адресою м.Миколаїв, вул. Херсонське шосе, буд. 100-А», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, цю заправну станцію було пошкоджено вибуховою хвилею і масованим ракетним обстрілом. Проте зараз її повністю відновлено, й АЗС готова приймати клієнтів.

На цю мить, як повідомили enkorr у прес-службі мережі, на АЗС можна заправити автомобіль ДП, А-95 або автогазом. ДП євро наразі коштує 53.69 грн/л, бензин 95 євро – 49.69 грн/л, автогаз – 27.49 грн/л.

Також на АЗС відновили свою роботу маркет і Food Point кафе, у яких можна придбати гарячі напої, різноманітні снеки, хот-доги й сендвічі. У прес-службі зазначили, що на АЗС Amic Energy тримає благодійна акція «Незламна кава», під час якої 2 грн з кожної проданої чашки кави, чаю та інших гарячих напоїв на АЗС буде перераховано на відновлення Херсонської, Запорізької, Луганської й Донецької областей.

На запитання enkorr, чи обладнано конкретно цю АЗС генератором, у компанії повідомили, що це поки у найближчих планах на 2023 рік, після чого вона зможе працювати і як пункт незламності.  

«Ми не зволікаємо й продовжуємо відбудовувати наші об’єкти, бо працюємо заради спільної мети – перемоги України над агресором», – підсумували у компанії. 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти