В начало

Amic Energy відновив ще одну свою АЗС у Херсоні (фото)

Мережа АЗК Amic у Херсоні відновила роботу ще однієї своєї автозаправної станції. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці компанії у Facebook.

«Нарешті знову запрацює ще одна заправна станція. На цей раз у Херсоні», – йдеться у повідомленні прес-служби мережі АЗК.

Як повідомили enkorr у компанії, відновлену АЗС розташовано на вулиці Кулика, 15. Це Суворовський район міста Херсона. Наразі на цій автозаправній станції можна заправити автомобіль бензином А-95 і дизельним пальним. Також працює маркет і кафе.

У компанії зазначили, що вже у березні на цю АЗС планують завезти генератор, щоб перетворити її на «пункт незламності».

Як повідомляв enkorr раніше, мережа АЗС Amic Energy відновила роботу в деокупованому Херсоні торік у листопаді.

Наше видання також повідомляло, що у грудні минулого року «Amic Україна» відновила у місті Києві зруйновану російськими військами заправку, розташовану на вулиці Стеценка, а в середині лютого цього року – відновила роботу зруйнованої ворогом автозаправної станції в Сумській області.

Довідка enkorr

Amic Energy — австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій мобільного й роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні зі штаб-квартирою у Відні.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти