В начало

Amic Energy відкрила перші АЗК у новому форматі (фото)

Австрійська мережа Amic Energy відкрила оновлений АЗК у стилі LOFT на Рівненщині. Про це йдеться у повідомленні прес-служби мережі.

АЗК з новим дизайном розташовано за адресою: с. Дмитрівка, вул. Терчинська 1-А.

Як зазначили у компанії, ця станція настільки популярна серед водіїв і мандрівників, що компанія вирішила зробити її реновацію, перетворивши на зручне місце зупинки у напрямку західного кордону країни.

«Для нас украй важливо забезпечувати не лише європейським пальним, а ще й створити зручні умови для кожного нашого клієнта», — каже Аудрис Стропус, генеральний директор ПІІ «Амік Україна».

В Amic повідомили, що станція у Рівненській області стала першою з оновленим інтер’єрним рішенням. Разом із цим новий дизайн уже впроваджено ще на 2 АЗС мережі у Хмельницькій і Волинській областях (автодорога М-12 Стрий-Тернопіль-Знам'янка км 276+760 і м. Нововолинськ відповідно).

«АЗС мають новий урбаністичний інтер’єр, що підкреслює новації, які започатковує компанія у роботі з клієнтами. Окрім лаконічних природніх кольорів, Amic Energy збільшує зону відпочинку», — розповіли у компанії, зазначивши, що на цих станціях розташовано FoodPoint, на яких можна перекусити.

Довідка enkorr

Amic Energy — австрійська компанія, власник мережі з 470 автозаправних станцій роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти