В начало

26-27 квітня у Варшаві відбудеться Gaseous Fuels Forum

26-27 квітня 2023 року у Варшаві (Польща) пройде Форум газового палива, в якому візьмуть участь усі, хто дотичний до постачання газу в країну. Анонс форуму розміщено на сайті заходу.

«Ініціатива Gaseous Fuels Forum – спільний проєкт Polish LPG Association та Information Market SA, провідної аналітичної компанії на паливному ринку», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають організатори заходу, майбутнє скрапленого газу і потенціал використання цієї сировини для перетворення енергії – важливі питання для економіки й енергетичної безпеки, тож тема форуму відображає реальні виклики, які стоять перед сектором скрапленого газу.

«Це буде захід, під час якого зустрінуться оператори й дистриб’ютори LPG, логістичні компанії, виробники резервуарів та арматури для сектору рідкого палива, а також представники адміністрації», – повідомляють організатори, додавши, що «це буде найважливіша подія галузевої конференції для сектору скрапленого газу в першій половині 2023 року в Польщі».

Під час форуму буде оприлюднено річний звіт Польської асоціації скрапленого газу, в якому зокрема буде представлено статистичні дані польського й світового ринку скрапленого газу.

Серед гостей очікуються представники Всесвітньої асоціації скрапленого газу та Liquid Gas Europe. Так, Джеймс Роколл, генеральний директор і керуючий директор Всесвітньої асоціації LPG говоритиме про тенденції застосування LPG у 2023 році. Девід Епплтон, віце-президент LPG – Argus Media, – про глобальний ринок LPG у 2023 році. Станіслав Яблонскі, президент правління EkoBenz Sp. z o. о – окреслить відновлювані альтернативи викопному скрапленому газу. А Ева Абрам'юк-Лете, генеральний директор Liquid Gas Europe, повідомить присутнім, що готує Європа для ринку LPG.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти