У початок

Знайти АЗК ОККО, оснащені генераторами, можна на сайті й у чат-боті

Відтепер на сайті мережі АЗК ОККО і в телеграм-боті компанії наявна інформація, чи є на АЗК генератор. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook, додаючи, що на АЗК мережі можна попрацювати і під час відключень електроенергії.

«Ми підготувалися до перебоїв (впевнені – тимчасових, бо енергетичний фронт працює над тим) і забезпечили наші заправки генераторами, аби наша і ваша робота не зупинялася, – йдеться у повідомленні. – А щоб було ще зручніше, зробили корисну підказку. Відтепер на нашій карті https://www.okko.ua/fuel-map й у нашому ТГ-боті – @OkkoFuelBot можна знайти примітки про наявність на АЗК генератора».

Як повідомляв enkorr раніше, у мережі ОККО працює 396 АЗК, й на 270 комплексах уже встановлено дизель-генератори, щоб забезпечувати АЗК електроенергією у разі аварійних відключень. Додатково компанія закуповує ще 105 автономних дизельних алектростанцій.

Також на 65 автозаправках працюють дахові сонячні електростанції, які у світлу пору доби виробляють електроенергію для власних потреб АЗК, і майже на всіх АЗК ОККО встановлено теплові завіси, що дають змогу зберігати накопичене тепло в приміщенні при відкриванні вхідних дверей.

Як повідомлялося, ОККО наразі дотримується режиму суворої економії електроенергії: у години пікового споживання максимально зменшують освітлення в офісах, на АЗК у ті ж пікові години частково вимикають освітлення у торговому залі, мінімізують експлуатацію кондиціонерів і холодильників, ухвалили рішення відмовитися від новорічної ілюмінації і пропрацьовують ще низку технологічних рішень для економії електроенергії.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти