У початок

ЗМІ: Безпілотники ГУР атакували нафтобазу під Брянськом

У брянській області в росії зранку 19 січня пролунали вибухи, російське міноборони звітує про нібито збиття безпілотника. Проте місцеві ЗМІ повідомляють про займання нафтобази.

Як пише liga.net із посиланням на джерела в українських спецслужбах, це – наслідок успішної операції Головного управління розвідки.

Інцидент відбувся у місті клинці брянської області. Місцеві жителі заявили, що чули «потужний вибух», після чого побачили загоряння у напрямку нафтобази.

Губернатор області алєксандр богомаз заявив про «спробу атакувати об'єкти на території міста Клинці за допомогою безпілотників».

З його слів, дрон був пригнічений засобами радіоелектронної боротьби, однак під час його знищення «сталося скидання боєприпасу на територію клинцовської нафтобази».

Співрозмовник видання заявив, що ця атака – продовження операцій ГУР із завдання ударів по військових об'єктах окупантів.

Як повідомляв enkorr раніше, українські безпілотники в ніч на 18 січня атакували нафтобазу в ленінградській області рф. Це також було спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти