У початок

Запаси сирої нафти в США скоротилися на 1,5 млн барелів

Комерційні запаси сирої нафти в США (за винятком стратегічних резервів нафти) скоротилися на 1,5 млн барелів, до 452,2 млн барелів, порівняно з попереднім тижнем. Про це свідчать тижневі дані EIA про запаси сирої нафти й нафтопродуктів на 30 червня 2023 року.

Протягом тижня, що закінчився 30 червня 2023 року, постачання сирої нафти в США в середньому становило 16,0 млн б/д на день, що на 224 тис. б/д менше, ніж у середньому за попередній тиждень.

Минулого тижня НПЗ працювали на 91,1% робочої потужності. За цей період виробництво бензину зросло в середньому на 10,3 млн б/д. Виробництво дистилятного палива минулого тижня зросло в середньому на 4,9 млн б/д.

За цей самий час імпорт сирої нафти в США становив у середньому 7,0 млн б/д, збільшившись на 459 тис. б/д порівняно з попереднім тижнем. За останні чотири тижні імпорт сирої нафти в середньому становив близько 6,5 млн б/д, що на 0,4% більше, ніж за той самий чотиритижневий період торік. 

Загальний імпорт автомобільного бензину (включаючи як готовий бензин, так і компоненти бензинової суміші) минулого тижня становив у середньому 851 б/д, а імпорт дистилятного палива — у середньому 113 тис. б/д.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти