У початок

За вихідні відновлено роботу шести ГРС

За 19-20 березня компанія відновила роботу шести газорозподільних станцій (ГРС). Про це йдеться на офіційному сайті Оператора газотранспортної системи України (ОГТСУ). 

Станом на ранок 22 березня відключеними залишаються 40 ГРС у «гарячих точках», значну частину яких зупинено через пошкодження мереж обл- та міськгазів. Йдеться про низку населених пунктів, де тривають бойові дії, у Донецькій, Луганській, Київській, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській і Харківській областях. 

«Компанія зберігає операційний і технологічний контроль над українською ГТС. Наші співробітники роблять усе, щоб ГТС виконувала свої функції для забезпечення газом українців. Адже в багатьох випадках через пошкодження електромереж газ лишається єдиним джерелом енергії», – сказано у повідомленні. 

Так, за попередню добу 20 березня ОГТСУ протранспортував 98,4 млн куб. м природного газу до українських будинків, лікарень, заводів та інших об’єктів соціально-важливої інфраструктури. 

У всіх регіонах, де це можливо, компанія продовжує планове виконання програми ремонтів, технічне обслуговування й діагностику, а також розпочинає підготовку до нового опалювального зимового періоду (ОЗП).

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти