У початок

За січень-травень УГВ запустило 36 нових газових свердловин

З початку 2024 року АТ «Укргазвидобування» (УГВ) запустило 36 нових газових свердловин, з яких третина – високопродуктивні. Про це повідомляється на сайті «Нафтогазу».  

«За 5 місяців 2024 року АТ «Укргазвидобування» – компанія групи «Нафтогаз» – запустила 36 нових свердловин, 11 із них за добу дають понад 100 тис. куб. газу», – йдеться у повідомленні.

«Наш видобуток за перші п’ять місяців 2024 року зріс на 10% порівняно з аналогічним періодом торік. Це результат кропіткої роботи наших фахівців. Уже на початку року вони показали й кращі результати з буріння, маємо 11 високодебітних свердловин. Це важливий результат, ми прагнемо зберегти темп і вийти на збільшення видобутку за підсумками року», – зазначив очільник «Нафтогазу» Олексій Чернишов.

Нагадуємо, що цього року «Нафтогаз» накопичує паливо у своїх ПСГ швидше, ніж торік: наразі темпи закачування на 0,33 млрд куб. м перевищують показники аналогічного періоду 2023 року.

Як писав enkorr раніше, в середині травня цього року УГВ запустило дві високопродуктивні свердловини, одна з яких дає 270 тис. куб. м на добу, а інша – 120 тис. куб. м.

Нагадаємо, група «Нафтогаз» на 12% збільшила видобуток газу в І кварталі 2024-го порівняно з аналогічним періодом торік.

За підсумками квітня також було встановлено історичний рекорд місячної проходки – понад 40 тис. м за місяць, про що наше видання повідомляло раніше.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти