У початок

Надійний міст: делегація ОККО долучиться до конференції у Варшаві

Представницька делегація найбільшого імпортера нафтопродуктів в Україну — групи компаній ОККО — візьме участь у конференції Petroleum Ukraine 2024. Про це повідомляє організатор заходу Консалтингова група «А-95».

Делегацію очолить СЕО групи Василь Даниляк, також долучаться віцепрезиденти з комерційних питань, маркетингу, директор з постачання та гуртового збуту нафтопродуктів, провідні фахівці з трейдингу й логістики.

«Ми маємо велику історію роботи з концерном Orlen і багатий досвід з постачання нафтопродуктів із Польщі й Литви. Ми одні з небагатьох працювали в цьому напрямку до 2022 року, й символічно, що саме польське пальне одним із перших перетнуло український кордон 2022 року – після початку повномасштабного вторгнення. Це поклало початок побудові нової системи забезпечення України нафтопродуктами. Вдячні Orlen, Unimot, усім польським партнерам за співпрацю і підтримку й чекаємо на зустрічі у Варшаві», — каже віцепрезидент із закупівель, гуртових продажів і нових видів бізнесу ОККО Юрій Кучабський.

«Результатам імпорту з Польщі й перспективам майбутньої співпраці буде присвячено чимало сесійного часу. Українські компанії забезпечують роботою польські порти, залізницю, прикордонні перевалювальні комплекси. За нашими оцінками, з 2022-го й до кінця з 2024 року цей оборот забезпечить додатковий прибуток польським нафтовикам обсягом понад $400 млн. Як утримати ці темпи й надалі, про це й будемо говорити», — додав модератор конференції Сергій Куюн.

Група компаній ОККО — найбільший оператор паливного ринку України. Імпорт становить понад 100 тис. т нафтопродуктів на місяць. Роздрібна мережа під брендом ОККО нараховує наразі 409 АЗК і охоплює понад 25% ринку роздрібних продажів в Україні. Група — лідер серед паливних компаній за сплатою податків, а за обсягом допомоги українській армії входить у десятку найбільших донаторів України.

Petroleum Ukraine 2024 відбудеться 18 червня у Варшаві. Партнери заходу — Unimot, OKKO, WOG, UPG, «Укрнафта», AGTG SA, Eco Fuel, Rinaco Trade, AMIC Energy. У конференції також візьмуть участь представники європейських виробників і трейдерів пального, зокрема Orlen, Shell, OMV, Vitol, Gaspol, OPET тощо, а також відомі українські гуртові трейдери й роздрібні мережі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти