У початок

За півроку ОККО зібрала для малозабезпечених понад 109 тонн речей

За другий квартал 2023 року мережа ОККО разом із клієнтами зібрала майже 65 тонн уживаних речей, а загалом за першу половину року зібрано понад 109 тонн. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«Компанія ОККО разом із клієнтами продовжують збирати й передавати одяг переселенцям і малозабезпеченим, – йдеться у повідомленні. – Зібрані речі було передано для потреб вимушених переселенців із Лисичанська, Херсонської й Миколаївської областей, а також переселенцям і малозабезпеченим в Одеській, Київській і Дніпропетровській областях, осередкам підтримки бездомних і соціально незахищених у Львові».

Як зазначали в компанії, для збору вживаних речей на АЗК мережі ОККО наразі встановлено 26 контейнерів у 6 містах: Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові й Запоріжжі. Усі адреси діючих контейнерів можна знайти на сайті компанії. Крім одягу і взуття, тут можна залишити і постільну білизну. Ці речі не обов’язково повинні бути новими чи в бездоганному стані, головне, щоб вони були придатними до використання й могли ще послужити іншим людям. 

Нагадаємо, ОККО реалізовує проєкт зі збору речей у співпраці з волонтерськими організаціями «Емаус-Оселя», «Україна без меж» і «Добрий самарянин». Партнери ініціативи сортують речі й безкоштовно розподіляють поміж тими, хто цього потребує.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти