У початок

З початку року WOG сплатила 4,4 млрд грн податків

Мережа АЗК WOG за 8 місяців 2022 року перерахувала в бюджети всіх рівнів понад 4,4 млрд грн податків і зборів. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.  

«Окрім забезпечення країни пальним, сплата податків є одним із ключових зобов’язань WOG як бізнесу. Це особливо важливо в часи війни, коли економіка країни потребує чималої підтримки», – кажуть у WOG.

Згідно з повідомленням прес-служби, сумарно за період із січня до серпня 2022 року мережа АЗК WOG сплатила до Держбюджету понад 4,4 млрд грн.

«У цю суму входять податки, сплачені при розмитненні нафтопродуктів, купівлі нафтопродуктів на внутрішньому ринку, а також податки на заробітну плату працівників, ПДВ від реалізації товарів і послуг, податок на прибуток, ліцензійні платежі й інші обов’язкові види платежів до бюджетів різних рівнів», – пояснюють у компанії.

Зважаючи на те, що з початку повномасштабної війни майже 20% АЗК WOG було знищено ворогом чи їх розташовано на тимчасово окупованій території, цифра сплачених податків серйозна.

Окрім того, зі слів директора з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадія Карлінського, від початку повномасштабної війни WOG як соціально відповідальний бізнес спрямував понад 18 млн грн на підтримку благодійних і волонтерських фондів, громадських і державних ініціатив. Ці кошти було спрямовано на закупівлю спорядження, обладнання для ТРО, спеціального обладнання й техніки для ЗСУ, медичного транспорту, обладнання і медикаментів для лікарень.

Мережа АЗК WOG і надалі виконуватиме свою гуманітарну місію, а також  зобов’язання перед суспільством, забезпечуючи його пальним і сумлінно сплачуючи всі податки й збори, підсумували в компанії.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти