У початок

WOG зібрав 4,2 млн грн на евакуаційну броньовану техніку для армії

Мережа АЗК WOG у межах проєкту «Бонусна броня» зібрала 4,2 млн грн на закупівлю евакуаційного гусеничного БТР й евакуаційного автомобіля для ЗСУ. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«WOG разом зі спільнотою PRIDE в межах проєкту «Бонусна броня», який реалізовував Фонд Сергія Притули разом з українськими ритейлерами, зібрали 4,2 млн грн. Кошти спрямували на закупівлю евакуаційного гусеничного бронетранспортера FV-432 та евакуаційного Snatch Land Rover для Сил Оборони України», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв enkorr раніше, WOG підтримав проєкт «Бонусна броня», мета якого — закупити броньований медико-евакуаційний транспорт для Сил оборони України: 6 гусеничних бронетранспортерів і 16 броньованих позашляховиків.

Як зазначають у компанії, ці броньовані медеваки дадуть змогу бойовим медикам швидко надавати пораненим захисникам меддопомогу, а також евакуювати їх з лінії фронту до стабілізаційних пунктів чи лікарень. А броньована конструкція забезпечуватиме захист від куль і снарядів, які загрожують життю поранених і медиків.

«Упродовж жовтня кожен наш клієнт у межах загального збору міг зробити свій внесок, перерахувавши на благодійний проєкт «Бонусна броня» довільну кількість бонусів, що накопичилися на його бонусному рахунку PRIDE», — зазначив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

Потім WOG конвертував їх у гривні й перерахував Фонду Сергія Притули для закупівлі броньованої техніки для Сил Оборони.

Нагадаємо, що до проєкту також долучилася мережа мультибрендових магазинів ARGO, мережа магазинів краси та здоров’я EVA, український онлайн-сервіс для вибору товарів і порівняння цін Hotline, національний маркетплейс «Алло», мережа дитячих магазинів «Антошка», мережа аптек «Подорожник», торговельна мережа продовольчих супермаркетів «Сільпо», торгова мережа продовольчо-промислових супермаркетів «Фора».

Enkorr повідомляв, що наприкінці жовтня WOG зібрала кошти на перший евакуаційний бронетранспортер для Збройних сил.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти