У початок

Постачання російської нафти наблизилося до максимуму за чотири місяці — Bloomberg

Згідно з моніторингом Bloomberg, росія за чотири тижні до 5 листопада відправила зі своїх портів майже по 3,48 млн барелів сирої нафти на день. Це рівень, близький до максимуму більш як за чотири місяці.

За даними агентства, морські постачання нафти з росії «мало змінилися» за вказаны чотири тижні й становили 3,48 млн барелів на добу (б/д). Показник знизився з 3,5 млн б/д, які постачали щодня за період до 22 жовтня. Постачання в Азію впали до 2,93 млн б/д порівняно з 3,03 млн барелів у період до 29 жовтня. Це також значно нижче выд пікового значення (близько 3,6 млн б/д), зафіксованого у травні, зазначає Bloomberg.

За звітний період до 5 листопада у Китай було спрямовано 1,1 млн б/д, в Індію — 1,12 млн б/д. Постачання у Болгарію становили в середньому близько 104 тис. б/д, у Туреччину було доставлено 443 тис. б/д. Ще близько 103 тис. б/д припало на «невідомі напрямки», і більша частина цих вантажів проходить через Суецький канал, стверджує агентство.

За прогнозами аналітичної компанії Kpler, морські відвантаження російської нафти в листопаді можуть зрости на 200 тис. б/д порывняно з жовтнем, досягнувши рекордних значень із травня цього року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти