У початок

WOG запровадила на АЗК послугу поповнення банківської картки

У серпні клієнтам мережі АЗК WOG стала доступна нова послуга – змога поповнити готівкою картку будь-якого банку України. Максимальна сума зарахування – 5 тис. грн. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.  

Як пояснюють у компанії, нова послуга стала доступною завдяки співпраці WOG із сервісом MONEGO і Mastercard. Тепер у клієнтів мережі є можливість поповнити картку платіжної системи Mastercard, Visa й «ПРОСТІР».

«На початку великомасштабної війни, коли були складнощі зі зняттям готівки через банкомати, ми подбали, щоб у клієнтів була змога зняти кошти прямо на касі автозаправних комплексів. Сьогодні ж вони зможуть ще й поповнити готівкою картку – власну чи когось із рідних і близьких, що економить час на пошуки терміналу», – каже Олег Кушіль, директор дирекції цифрової трансформації мережі АЗК WOG. 

У WOG зазначають, що цією послугою зможуть скористатися не лише водії, але й мешканці сіл і селищ міського типу, для яких такий сервіс раніше був недоступним через брак банків і банківських терміналів у їхніх населених пунктах. 

Щоб переказати кошти на банківську картку, достатньо оператору на касі сказати номер картки, на яку плануєте зробити зарахування, дати відповідну суму готівкою, і кошти в максимально короткий період будуть переведені на банківську картку.

Зі слів Євгена Веліканова, директора провайдера платіжних послуг iPay.ua, основна мета такого кроку – надати людям платіжні послуги саме в той час і тому місці, де у них виникає в цьому потреба.

«Нова послуга дозволить користувачам просто на касі АЗК поповнити картку готівкою, тим самим надаючи більше можливостей в управлінні своїми фінансами», – підсумовує Валерій Новіков, директор із розвитку комерції Mastercard в Україні й Молдові.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти