У початок

WOG розійшовся з Дмитром Борисовим

«Сім'я ресторанів Діми Борисова», засновником і власником якої є Дмитро Борисов, завершила співпрацю із мережею АЗК WOG. Зокрема фуд-зона БПШ + DOGZ&BURGERZ на Дніпровській набережній, 16-б у Києві більше не працює, повідомляє кореспондент enkorr.

На місці закладу Борисова поки порожньо, а оператори АЗК пропонують клієнтам фірмові хотдоги, страви і напої WOG.

Як повідомили на гарячій лінії Gastro Family, й інші заклади Борисова, які працювали на станціях WOG, уже зачинені.

«Закінчилась оренда, яку не стали продовжувати», — сказала оператор, не зазначивши, з чиєї ініціативи це відбулось.

У прес-службі WOG відмовилися від будь-яких коментарів із цього приводу.

«Наразі ми не коментуємо питання співпраці з «Сім’єю ресторанів Борисова», — йдеться у відповіді на інформаційний запит enkorr

Нагадаємо, співпраця мережі WOG і відомого ресторатора розпочалася у березні 2021 року. Саме на Дніпровській набережній були відкриті перші його заклади. Згодом вони з’явилися на АЗК по вул. Стеценка і вул. Лобановського у Києві.

Як повідомляв enkorr, у листопаді 2023 року WOG відкрила свій найбільший автозаправний комплекс у селі Глибочиці в Житомирській області. Поруч із цим комплексом було відкрито McDonald’s.

Довідка enkorr

Мережа WOG нараховує 382 АЗК. Вона є четвертою за кількістю АЗС на паливному ринку після групи «Приват» (ANP, Авіас), «Укрнафти» й OKKO і другою за обсягами роздрібної реалізації – близько 75 тис. т на місяць. Мережа також є одним із лідерів з продажу гарячих напоїв і фаст-фуду.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти