У початок

WOG продовжує реновацію АЗК (фото)

WOG реалізував реновацію АЗК на Наддніпрянському шосе, 8 у Києві. Це другий автозаправний комплекс у столиці, який оновила мережа з початку року. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

Як зазначили у мережі, першим був обʼєкт на Севастопольській площі, 5, який відкрився цього року на початку січня.

«Основною особливістю оновленого АЗК WOG є докорінно переосмислена мандрівка споживача, що має на меті змінити клієнтський досвід. Маршрут гостя продуманий таким чином, щоб забезпечити максимальний комфорт. Це досягається завдяки простій і зрозумілій споживачу логіці розміщення товарних категорій і сервісів», – йдеться у повідомленні.

Так, центрує зал великий кавовий острів WOG Barista, який має покращену ергономіку й сприяє розведенню клієнтських потоків. На ньому встановлено три швейцарські кавові автомати серії Franke SB1200, які пропонують клієнтам надширокий вибір кавових напоїв, зокрема й кілька видів холодної кави Cold Brew, а також какао, матчі й мілкшейків. «Це єдиний АЗК в Україні, що має такі суперавтомати», – кажуть у прес-службі.

Оновлена зона кафе виконує кілька функцій залежно від потреб гостей: тут можна спокійно пообідати, швидко перекусити чи випити каву. А ще – попрацювати чи підзарядити ґаджети.

Подбали і про дітей з особливими потребами: для маленьких гостей є адаптовані санвузли. В торговому залі встановлено термінали самообслуговування WOG PAY BOX, які дають змогу самостійно сплатити за пальне, товари, каву й смаколики в кілька кліків одним чеком. WOG PAY BOX також робить більш комфортним оформлення замовлення та оплату для людей з вадами мовлення та слуху.

«Усередині АЗК здійснили перехід на безаналогові канали комунікації: мультимедійне меню, відеоконтент з акційними пропозиціями тощо. При цьому використали найсучасніші енергоощадні технології: світлодіодні системи, енергоощадні лампи тощо. Технологічно система освітлення змонтована таким чином, щоб забезпечити акцент на презентації товарів і відсутність «холодних зон», – додають у компанії, пообіцявши, що з наближенням теплого сезону на території комплексу буде облаштовано вуличне кафе.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти