У початок

WOG придбав ще три генератори для лікарень

Мережа АЗК WOG придбала генератори для двох лікарень у Сумах і новобузької лікарні на Миколаївщині. Повідомлення про це оприлюднено на сторінці компанії у Facebook.

Генератори було придбано в рамках акції «Донать по-чорному». «Перші генератори встановлено в лікарнях у місті Сумах і в Миколаївській області», – йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, акцію «Донать по-чорному» було реалізовано в межах комплексного проєкту мережі АЗК WOG і Мінздоров'я України «Генератори світла». «З кожної заправки клієнтів «до повного» ми задонатили на генератори й зібрали понад 7 млн грн. Перелік пріоритетних лікарень для надання допомоги визначало МОЗ», – кажуть у прес-службі мережі, додаючи, що першими генератори отримали дві лікарні в Сумах, обласна клінічна лікарня й сумський клінічний госпіталь ветеранів війни, й одна – у Миколаївській області, у місті Новому Бузі.

«Тепер лікарі там зможуть працювати в будь-який час, тож врятують ще більше поранених», – додають у компанії, дякуючи всім тим, хто заправив свій автомобіль «до повного» і зробив свій внесок у цю важливу справу.  

Нагадаємо, перший генератор, закуплений у межах проєкту «Генератори світла», вже отримала криворізька міська лікарня №3. Тож загалом для медичних установ уже  придбано 4 генератори.  

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти