У початок

WOG, МХП, «Пузата хата»: УЗ проведе конкурс на організацію кейтерингу в поїздах «Інтерсіті»

АТ «Укрзалізниця» (УЗ) до кінця року проведе тендер на відбір постачальника послуг з постачання продуктів харчування для пасажирів швидкісних поїздів з урахуванням оновлених вимог, повідомив голова правління УЗ Євген Лященко.

«Так, проведемо (тендер – ред.) до кінця року. Команда, яка відповідає за пасажирське сполучення, розробила нові технічні умови. Дуже детально все обговорили й затвердили їх на правлінні. Вже була зустріч із ринком. Приходили і WOG, і МХП («Миронівський хлібопродукт»), і «Пузата хата»... — понад п'ятдесят постачальників. Відбулася відкрита дискусія, під час якої ми чесно розповіли, чого вимагаємо як залізниця, надали свої професійні критерії, зміни», — сказав Лященко в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна».

З його слів, виникло чимало питань від операторів щодо підвищення «Укрзалізницею» відрахувань. Однак глава УЗ наголосив, що порівняно з чинним контрактом підвищення було незначним, тому що компанія зацікавлена у збільшенні таких надходжень.

Лященко також розповів, що УЗ розробила таку бізнес-модель, щоб компанія WOG, яка кілька років виступає постачальником продуктів харчування для пасажирів швидкісних поїздів, не мала жодних переваг перед іншими операторами.

«Насамперед порушуємо питання переобладнання точок продажу у поїздах «Інтерсіті». Усі оператори будуть змушені, зокрема і WOG, якщо переможе у тендері, інвестувати кошти», — сказав Лященко.

Нагадаємо, WOG став постачальником продуктів харчування в поїздах класів «Інтерсіті» та «Інтерсіті+» української залізниці у лютому 2016 року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти