У початок

Wexler запустив завод з виробництва автоцистерн (фото)

Також є російською мовою

Компанія «Оптимус Трал» (входить у Wexler Group) запустила завод з виробництва обладнання для перевезення нафтопродуктів під брендом Barrel Dash. Про це enkorr повідомив комерційний директор компанії Назар Дяків.

За його словами, завод площею 3,5 тис. кв. м побудовано на території індустріального парку «Аркан» в Івано-Франківську. Штат підприємства на цей час налічує 40 співробітників.

«Завод здатний виробляти цистерни будь-якого класу, але основний акцент робимо на цистернах-напівпричепах для перевезень бітуму, світлих нафтопродуктів, скраплених газів, олив», – розповів він.

Дяків додав, що для надійної і безвідмовної роботи всієї продукції, що випускається, у виробництві застосовуються комплектуючі таких виробників як REGO, Fisher, Genebre, Blackmar, Hannay Reels, Wabco, Camozzi, Goodear, SAF, BPW та ін..

Автоцистерни виготовляються зі спеціальної харчової нержавіючої сталі. Зварювання ємностей проводиться на автоматичному зварювальному обладнанні за технологією SAW (Submerged Arc Welding), що дає змогу домогтися якісних зварних з'єднань. Також використовується обладнання й матеріали світових лідерів зварювальної галузі, таких як ESAB і Fronius.

Загалом, за словами Дяківа, потужності заводу і штат співробітників на поточний момент дозволяють щомісяця виробляти 10 одиниць великих серійних систем і близько 20 невеликих систем під транспортування різних видів пального. Він додав, що завод уже має досвід випуску цистерн для скрапленого газу обсягами 5, 10 і 20 куб. м.

Довідка enkorr

Wexler Group – найбільший постачальник світлих нафтопродуктів. Група об'єднує 10 підприємств, розташованих як на території України, так і поза її межами. Активи групи представлено морським і річковим транспортом, газовозами, а також автотранспортом для транспортування ДП і бензину. У довгостроковій оренді підприємств Wexler Group знаходяться перевалочні термінали й укладено договори з найбільшими портами країни.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти