У початок

Волинянин, який систематично зливав з тракторів пальне, отримав вирок

Горохівський районний суд Волинської області 13 липня ц.р. ухвалив визнати винуватим жителя Волинської області у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 й ч.2 ст.185 КК України й призначити йому покарання у вигляді позбавлення волі на 4 роки і 3 місяці. Про це йдеться у судовому вироку, оприлюдненому Реєстрі судових рішень.

У документі йдеться про те, що неодноразово судимий чоловік систематично зливав за допомогою гумових шлангів пальне з тракторів МТЗ, які стояли на території чужого домоволодіння.

Протиправні дії жителя Волинської області зафіксовано в період з 23 березня по 14 вересня 2021 року. За цей час зловмисник викрав пального на загальну суму майже 28 тисяч гривень.

Упізнати його вдалося завдяки камерам спостереження.

Він добровільно відшкодував завдану шкоду, тож потерпілий не мав претензій до обвинуваченого і просив суворо його не карати.

За крадіжку пального чоловікові присудили покарання у вигляді позбавлення волі строком на 1 рік, однак, враховуючи не відбуту частину покарання за попереднім вироком, загалом волинянин проведе за ґратами 4 роки і 3 місяці. 

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти