У початок

Власнику АЗС на Житомирщині загрожує штраф 64 млн грн та анулювання ліцензії — ДПС

На одній з АЗС Житомирської області працівники податкової служби виявили порушення у використанні РРО. У результаті підприємцю загрожує штраф близько 64 млн грн та анулювання ліцензії на торгівлю пальним.

Про це повідомила прес-служба головного управління ДПС у Житомирській області.

Як зазначається, нещодавно працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Житомирській області проведено фактичну перевірку однієї з автозаправних станцій на території Житомирщини. 

«Під час проведення перевірки виявили порушення норм Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» у частині ведення обліку товарних запасів і програмування реєстратора розрахункових операцій, за порушення якого до платника застосовано штрафну санкцію в сумі більш ніж 48 тис. грн, і порушення Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, і пального» №481/95-ВР від 19.12.1995 у частині ліцензування господарської діяльності», — йдеться у повідомленні.

Матеріали перевірки спрямовано в управління контролю за підакцизними товарами для застосування штрафної санкції обсягом близько 64 млн грн та анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти