У початок

Вистачило на день: «Авантаж 7» відкотив ціни на пальне

Сьогодні, 3 листопада, столична мережа «Авантаж 7» знизила у Києві роздрібні ціни на всі види пального на 4,5-5 грн/л, свідчать дані моніторингу Консалтингової групи «А-95».

Зокрема на 5 грн/л здешевшали бензин марки А-95 і дизельне пальне — до 49,95 грн/л і 51,55 грн/л відповідно. Ціну на скраплений газ було зменшено на 4,5 грн/л, до 27,45 грн/л.

Таким чином, мережа знівелювала різке здорожчання пального, яке відбулося 1 листопада пообіді. Тоді все пальне на «Авантаж 7» у столичному регіоні й Києві здорожчало на 5 грн/л.

Як повідомлялося, 2 листопада зупинили роботу автозаправні станції мережі «Авантаж 7» у Київській області у зв’язку з позбавленням ліцензій на роздрібну торгівлю пальним.

На початку жовтня у компанії «Авантаж» заявили про анулювання ліцензій для 53-х її станцій, через що ті нібито вимушені були зачинитися. Проте розслідування enkorr, проведене з метою виявлення зачинених АЗС Avantage 7, виявило лише декілька непрацюючих об’єктів.

Нагадаємо, Державна податкова служба проводить цілеспрямовану роботу з роздрібними мережами, які демонструють мінімальне податкове навантаження. Зокрема комплекс заходів було проведено щодо «БРСМ-Нафта» й Avantage 7. Згідно з розрахунками Консалтингової групи «А-95», у ІІ кварталі 2023 року податкове навантаження у мережі «Авантаж 7» склало мінус 42 коп./л. У 2020-2021 роках мережа також очолювала антирейтинг за цим показником.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти