У початок

VII Київська нафтогазова конференція відбудеться 17 жовтня

17 жовтня пройде VII Київська нафтогазова конференція «Буріння. Інтенсифікація. Екологія та охорона праці». Про це повідомляє організатор події компанія «Ньюфолк НКЦ».

Програму конференції поділено на три тематичні секції, на яких виступатимуть більше ніж 20 професійних спікерів.

«У рамках заходу ми обговоримо передові технології буріння та інтенсифікації притоку, а також важливі аспекти екології, правових, економічних і політичних умов діяльності газовидобувної галузі в Україні» — йдеться в анонсі.

Очікується участь 200 представників більш як від 50 компаній.

Організатори зазначають, що конференція відбудеться в рамках щорічної виставки «Нафтогазекспо-2023», тож її учасники матимуть можливість долучитися до низки конференційних секцій, взяти участь чи просто відвідати найбільшу нафтогазову виставку України.

Місце проведення: м. Київ, Міжнародний виставковий центр, конференц-зал №1 (Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»). Реєстрація доступна за посиланням.

Довідка enkorr

Newfolk («Ньюфолк НКЦ») відома на ринку насамперед організацією міжнародних галузевих конференцій, присвячених технологіям видобутку нафти й природного газу. Генеральним директором компанії є Андрій Закревський, який раніше працював директором і консультантом з розвитку українських добувних і нафтосервісних компаній («Куб-Газ», «Регіон», НТП «Бурова Техніка»).

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти