У початок

Уряд призначив Олега Толмачева т.в.о. гендиректора «Укргазвидобування»

Кабмін на своєму засіданні, яке відбулося 6 січня ц.р., погодив призначення Олега Толмачева т.в.о. генерального директора АТ «Укргазвидобування» (УГВ). Інформацію про це оприлюднено на сайті компанії.  

До призначення, зазначено у повідомленні, Олег Толмачев обіймав посаду директора дивізіону «Розвідка та видобування» групи «Нафтогаз», на якій відповідав за стратегічні перспективні проєкти, а також за залучення партнерів і інвесторів. Перед цим – працював заступником директора дивізіону за напрямом видобутку вуглеводнів.

Як повідомляється, Олег Толмачев має понад 20 років досвіду у видобуванні вуглеводнів у Північній Америці. Обіймав керівні посади у таких газодобувних компаніях у США, як BP America, Chesapeake Energy, EnCana Oil & Gas USA, Eclipse Resources і Montage Resources. Зокрема очолював високотехнологічні проєкти з розробки великих родовищ у Північній Америці з покладами газу і газоконденсату як у традиційних колекторах (East Texas Deep Bossier), так і в щільних породах (Utica, Haynesville, Barnett, Marcellus, Granite Wash). Серед його обов’язків було підвищення економічної ефективності проєктів, формування й керування мультифункціональними командами (геологія, розробка, буріння, видобуток, підготовка і переробка вуглеводнів). Отримав вищу освіту в університеті штату Оклахома (США) за фахом «нафтова інженерія».

«Для України надзвичайно важливо не лише продовжувати видобувати власний газ, але й збільшувати видобуток. Це – головне завдання, яке стоїть сьогодні переді мною і всім колективом, і ми докладемо максимум зусиль для його виконання», — підкреслив Олег Толмачев.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти