У початок

UNIMOT запрошує в гості

Компанія UNIMOT, партнер конференції Fuel for Ukraine, 29 червня проведе для учасників форуму екскурсію. Про це повідомив організатор заходу Консалтингова група «А-95».

У рамках програми польський трейдер запрошує гостей до свого центрального офісу, а також на АЗК неподалік Варшави.

«Ми будемо раді зустріти у Варшаві своїх українських контрагентів. У рамках форуму зможемо разом обговорити важливі питання щодо постачання пального в Україну. Користуючись нагодою, ми також хотіли б показати, як працюємо як в офісі, так і на роздрібному об’єкті», – сказав голова UNIMOT Адам Сікорськи.

Подати заявку на візит можна у будь-який час на emаil а[email protected], а також безпосередньо під час конференції Fuel for Ukraine.

Нагадаємо, 28 червня 2022 року у Варшаві (Польща) відбудеться міжнародна конференція Fuel for Ukraine, присвячена питанням постачання в Україну пального з Євросоюзу. Головною метою заходу є налагодження комунікацій між українськими і європейськими компаніями, вирішення логістичних питань, адвокатування прагнень України в енергетичній сфері.

Ознайомитись із актуальною програмою конференції і зареєструватись для участі у заході можна на сайті Консалтингової групи «А-95».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти