У початок

Unimot розпочала постачання суднового палива у польські порти

Unimot Paliwa розпочала роботу на ринку суднового палива в польських портах, повідомили в компанії. Перша доставка відбулася 11 березня 2024 року. Блок Fairplay VII, що належить Fairplay Towage Polska Sp., був бункерований у порту Гдині.

Бункерівна діяльність Unimot Group здійснюватиметься на базі двох із дев’яти паливних терміналів, що належать Unimot Terminale, розташованих у Гданську й Щецині.

Група Unimot розпочала фізичні постачання дистиляційного суднового палива MGO:DMA, які здійснюються автоцистернами у порти Гданська і Гдині. У другій половині квітня цього року група має намір розширити сферу своєї діяльності в області постачань такого ж бункерного палива, включивши в неї порти в Щецині, Свіноуйсьце і Поліце.

«Ми раді, що маємо можливість вийти на новий, перспективний ринок. Це ще один важливий крок до диверсифікації діяльності Unimot Group, спрямованої на збільшення присутності на ринку й розширення пропозиції послуг. Ми прагнемо максимально використати потенціал, який пропонують паливні термінали та їхня інфраструктура, а також наше ноу-хау, яке базується на більш ніж 30-річній присутності групи Unimot на польському ринку», — каже Роберт Бжозовскі, віце-президент управління з торгівлі Unimot S.A.

Група Unimot також розглядає можливе розширення своєї діяльності з постачання бункерного палива залишкового типу (VLSFO і HSFO) через бункер, базуючись на запланованому розширенні інфраструктури терміналу в Гданську.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти