У початок

Unimot поліпшила умови в зоні відпочинку для водіїв на базі в Ясло (фото)

Unimot Infrastruktura завершила ремонт зони відпочинку, призначеної для водіїв, які приїжджають за нафтопродуктами на паливну базу в Ясло. Про це enkorr повідомили в Unimot.

Зокрема приміщення для відпочинку було обладнано двома туалетами й душем, безпосередньо самою кімнатою для відпочинку зі всіма необхідними меблями і побутовою технікою (мікрохвильова піч, чайник і решта) й загальною залою очікування.

У кімнаті відпочинку водії можуть користуватися інтернетом (Wi-Fi) і внутрішнім телефоном (внутрішній номер 302) без можливості здійснення зовнішніх телефонних дзвінків за межі підприємства за винятком екстрених служб.

«Ми хочемо, щоб водії легко контактували з працівниками бази, а за потреби могли зв’язатися з працівниками митниці і охороною біля вантажних воріт заводу», —  йдеться у повідомленні.

Кімнату очікування обладнано відеокамерою й відповідними положеннями та інформаційними положеннями українською мовою.

«Перед входом на територію заводу всі водії повинні будуть зареєструватися у системі контролю доступу (СКД) в пункті пропуску співробітників охорони. Після реєстрації вони отримають картку СКД «Гість», яку зобов’язані повернути охороні після виходу з об’єкта», — зазначили у компанії.

Там також повідомили, що це друге соціальне приміщення для водіїв. Перше, трохи менше, розташовано перед входом на термінал.

Нагадаємо, на початку 2023-го до Unimot перейшло керування дев'ятьма базами, які компанія придбала після злиття Orlen з Lotos. Трохи більше, ніж півроку, тривало приведення баз до ладу. Було прийнято рішення сертифікувати на відповідність вимогам ДСТУ для LPG термінал Пйотркув-Трибунальський (центральна Польща), а вимогам ДСТУ для бензину марки А95 Євро-95 Е0 і ДП – базу у Ясло, що поруч із Жешувом.  

Ясло

На сьогодні Пйотркув-Трибунальський і Ясло – єдині термінали у Польщі, що мають серійні українські сертифікати.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти