У початок

Unimot оприлюднила попередні фінансові результати за IV квартал і весь 2022 рік

У IV кварталі 2022 року скоригована EBITDA компанії Unimot SA склала 222,1 млн злотих, що в 17 разів перевищує показник позаминулого року (13,1 млн злотих). Про це з посиланням на дані фінансової звітності компанії за 2022 рік повідомляє Bankier.pl.

За весь минулий рік скоригована EBITDA компанії склала 502,3 млн злотих, що більш ніж у 7 разів перевищую показник 2021 року (70,6 млн злотих).

«Незмінно високий рівень рентабельності в сегменті дизельного пального й біопалива, а також у сегменті скрапленого газу був наслідком високих внутрішніх премій і браку логістичних потужностей. Це було пов’язано з триваючою війною в Україні, високою невизначеністю на світових ринках і наслідками санкцій проти білорусі й росії», — йдеться у звіті.

У ІV кварталі 2022 року обсяги реалізації дизпального, бензину й біопалива досягли 435 тис. куб. м (зростання на 1% до IV кварталу 2021 року), продаж LPG зріс на 24%, до 70 тис. тонн унаслідок збільшення попиту на внутрішньому ринку й задоволення потреб української економіки і населення України в постачанні палива.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти