У початок

Unimot оголосила про підписання попередньої угоди про купівлю 100% акцій Olavion

Група Unimot оголосила про підписання попередньої угоди про купівлю 100% акцій Olavion, що працює в галузі залізничного транспорту.

Unimot інтенсифікує інвестиції в логістику, щоб мати змогу задовольнити потреби ринку. Придбання Olavion є ще одним кроком до розширення залізничної інфраструктури, таким чином завершуючи ланцюжок створення вартості групи у сфері логістики, пише Unimot у прес-релізі.

На думку Unimot, найбільшою проблемою зараз є не стільки наявність продукту, скільки можливість його швидкого й економічного транспортування, і ця інвестиція дозволяє компанії убезпечити цей аспект діяльності.

Olavion, який має намір придбати Unimot Group, надає послуги залізничного транспорту в Польщі, а також експедиторські послуги в Польщі й за кордоном на основі ліцензії, яку має. Olavion має 16 локомотивів і налічує 69 працівників, зокрема 42 машиністів. Протягом 2022 року Olavion перевіз вантажі загальною вагою 1,105 тис. тонн, а його річна транспортна потужність оцінюється приблизно в 1,5 млн тонн. Компанія Olavion уклала договори оренди ще на 5 сучасних локомотивів із дизельним двигуном, які буде введено в експлуатацію у другій половині 2023 року, що збільшить транспортний потенціал і значно покращить експлуатаційні можливості компанії.

Варто зазначити, що торік у грудні «Юнімот» мав отримати 100% акцій Lotos Terminale в рамках реалізації заходів із захисту прав людини, визначених Європейською Комісією. Однак кінцевий термін цієї операції перенесено. Причиною було названо операційні труднощі, пов’язані з облаштуванням структури співпраці.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти