У початок

Мережа ОККО відкрила ще один АЗК в Харкові

У Харкові відкрився ще один автозаправний комплекс мережі ОККО. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

«У Харкові відновив роботу АЗК ОККО, розташований по вул. Мойсеївська, 40», – йдеться у повідомленні.

Тож, як зазначають в компанії, у місті працюють уже 19 АЗК ОККО, а в Харківській області – 23 автозаправних комплекси мережі.

Тепер тут знову можна заправитись трьома видами пального: А-95, ДП Євро і Pulls 95. Водночас в ОККО уточнюють, що цей АЗК не обладнано дизельним генератором.

Ознайомитися ж із повним переліком працюючих АЗК, а також дізнатися чи обладнано комплекс генератором, можна на мапі сайту або у чат-боті telegram – @OkkoFuelBot. 

Як повідомляв раніше enkorr, після повної реконструкції відновлено роботу АЗК ОККО у м. Яворів на Львівщині, який розташовано у напрямку пропускного пункту «Краковець» на українсько-польському кордоні.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти