У початок

«Укрзалізниця» повторно оголосила закупівлю мазуту

Також є російською мовою

Філія «Центр забезпечення виробництва» «Укрзалізниці» 18 вересня не змогла провести тендер на закупівлю 1 454 т мазуту. Про це йдеться в протоколі засідання тендерного комітету, опублікованому в системі ProZorro.

Гранична ціна ресурсу на рівні 8 245 грн./т, що на 3,5% нижче граничної ціни на тендері, який було оголошено в квітні 2020 р., але він не відбувся.

Загальна очікувана вартість закупівлі – 11,98 млн. грн.. Кінцевий термін подання заявок на участь у конкурсі – 20 жовтня. Попередня дата аукціону – 25 листопада 2020 р..

Як повідомляв enkorr, тендерний комітет філії «Центр забезпечення виробництва» «Укрзалізниці» в серпні скасував проведення тендера на закупівлю 1 454 т мазуту. Закупівлю було скасовано через «порушення термінів оцінювання тендерних пропозицій», що суперечить нормам законодавства про державні закупівлі.

До цього тендерний комітет залізниці через зауваження до тендерної документації відхилив заявки постачальників мазуту – ТОВ «ВЕГ», ТОВ «ВКФ Юкрейн Енерджі груп», ТОВ «Експо-трейдінг», ТОВ «Запорожпромгруп» і ТОВ «Санрайс Логістик», – допустивши до торгів тільки державне «Укргазвидобування».

«Запорожпромгруп» оскаржила рішення тендерного комітету ЦЗВ в АМКУ, і її було допущено до аукціону.

Нагадаємо, щорічно «Укрзалізниця» проводить закупівлю від 1,5 до 2 тис. т мазуту. У 2019 р. постачальниками ресурсу для залізниці виступили «Експо-трейдінг» і «Санрайс Логістик».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти