У початок

«Укрзалізниця» визначила постачальника 20 тис. т ДП за «рамкою»

Також є російською мовою

АТ «Укрзалізниця» 14 вересня визначило компанію «Торум» (входить в орбіту «Трейд Коммодіті») переможцем чотирьох тендерів на постачання 20 тис. т дизельного палива (по 5 тис. т кожен) за рамковим контрактом, свідчать результати торгів у системі ProZorro.

«Торум» запропонував ресурс за розрахунковою ціною 27 552,06 грн/т.

Це умовно та ціна, за якою постачальник готовий постачити пальне в день аукціону. Вона на 978 грн/т нижча, ніж середня крупногуртова ціна ДП на день проведення торгів, за даними Консалтингової групи «А-95» (28 530 грн/т).

За розрахунками enkorr, так звана фіксована «брудна» маржа, яка в подальшому автоматично приплюсовуватиметься до котирувань ДП за 10 днів до отримання рознарядки, становить $58/т.

Відзначимо, на цей час відбулося п'ять раундів тендерів на 95 тис. т за рамковим контрактом. Переможцями стали компанії «Ойл Трейд 2018» (36 тис. т), «Мартін Трейд» (9 тис. т), «Торум» (38 тис. т), ОККО – 6 тис. т і «Альянс Енерго Трейд» – 3 тис. т.

Нагадаємо, АТ «Укрзалізниця» 1 липня уклало рамкову угоду на постачання 200 тис. т дизпального в 2021 р. з компаніями ОККО, «Торум», «Сокар Україна», «Газтрім», «Альянс Енерго Трейд», «Ойл Трейд 2018» , «Лівайн Торг» і «Мартін Трейд».

«Укрзалізниця» – найбільший споживач ДП в Україні. Річна потреба становить 300-350 тис. т.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти