У початок

«Укртранснафта» сплатила 1,6 млрд грн податків з початку року

За січень-серпень 2024 року АТ «Укртранснафта», яка входить у список великих платників податків, сплатила у державний бюджет країни 1,6 млрд грн. Ще 189 млн грн – перерахувала у місцеві бюджети. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

Окрім того, як зазначають в «Укртранснафті», днями у компанії завершився огляд проміжної окремої й консолідованої фінансової звітності, за результатами якого незалежний аудитор — Міжнародна компанія Grant Thornton Ukraine – підтвердив достовірність усіх показників звітності товариства, складеної відповідно до міжнародних стандартів за підсумками роботи у першому півріччі 2024 року.

Нагадаємо, цього року «Укртранснафта» за підсумками роботи 2023 року сплатила 5,3 млрд грн своєму акціонеру — НАК «Нафтогаз України». Це найбільший річний обсяг дивідендів за весь час діяльності товариства.

Як повідомляло видання, загальна сума, спрямована компанією на придбання необхідного для захисників України з початку повномасштабного вторгнення, сягає близько 1 млрд грн.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти