У початок

«Укртранснафта» придбала пожежні машини на базі Renault Trucks

АТ «Укртранснафта» закупило нові пожежні машини на базі Renault Trucks для власних потреб. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Посилюємо безпеку роботи нафтотранспортної системи — наші нафтоперекачувальні станції отримали нові пожежні машини. Нова спецтехніка також обслуговуватиме виробничі підрозділи й лінійну частину поблизу основних станцій», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, для роботи з новою технікою працівники — водії транспортних засобів та інженери з різних станцій – пройшли спеціальне навчання. Кожен із них отримав сертифікат на підтвердження нових знань і навичок.

Пожежні машини сконструйовані на базі вантажних автомобілів підвищеної прохідності Renault Trucks на колісному шасі й оснащені сучасним аварійно-рятувальним обладнанням. «Кожен автомобіль має цистерну для води місткістю 11 тонн, піноутворювач на 1,1 тонни, насос, лебідку, освітлювальну щоглу з LED-прожекторами й систему зрошення з розпилювачами для подачі води або повітряно-механічної піни, зокрема для підбамперного гасіння. Машини обладнані потужними стаціонарними лафетними стволами Protek з дальністю подачі водяного струменя 90 м», – кажуть в «Укртранснафті».

Як писав enkorr раніше, «Укртранснафта» оновлює парк спецтехніки.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти