У початок

«Укртранснафта» посилює безпекову систему нафтопродуктопроводу

АТ «Укртранснафта» залучило на маршрути патрулювання магістрального нафтопродуктопроводу «Самара–Західний напрямок» спеціальний автомобільний транспорт підвищеної прохідності, що дасть змогу посилити його безпеку. Про це повідомляється на сторінці компанії у мережі Facebook.  

«Пересувні автопатрулі підрозділів безпеки на нових позашляховиках вже патрулюють лінійну частину нафтопродуктопроводу навіть в гірській місцевості. Новий транспорт дозволить оперативно реагувати на можливі зловмисні посягання на роботу дизельного трубопроводу», – йдеться у повідомленні. 

Як зазначають у компанії, підсилення підрозділів безпеки «Укртранснафти» спеціалізованим автотранспортом — це один з елементів єдиної безпекової системи, роботу якої забезпечують також і підрозділи спеціалізованого підприємства ДП «Нафтогазбезпека», регіональних органів Національної поліції України, СБУ й підрозділи Держприкордонслужби України.

Зі слів генерального директора «Укртранснафти» Володимира Цепенди, безпека функціонування і стабільна робота об’єктів магістрального трубопровідного транспорту – один із пріоритетів «Укртранснафти» в умовах війни.

«Нафтопродуктопровід став одним із найнадійніших і дешевших маршрутів доставки нафтопродуктів з Європи в Україну. Тому ми і надалі підвищуватимемо ефективність своєї роботи у цьому напрямі», — сказав Володимир Цепенда.

Нагадаємо, в матеріалі «Чому на залитому ринку державна «Укртранснафта» переплачує за угорський «дизель»  журналісти писали, що «Укртранснафта» через посередника купувала угорське дизельне пальне за завищеними цінами.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти