У початок

«Укртранснафта» передала для ЗСУ пікап (фото)

АТ «Укрнафта» передала захисникам пікап, кошти на який зібрали працівники компанії. Про це йдеться на сторінці «Укрнафти» у мережі Facebook.

«У серпні ми передали нашим мобілізованим колегам пікап, про який вони просили для свого підрозділу. На цю автівку ми збирали кошти серед наших працівників. Так само власними силами — силами наших працівників з Кременчука – ми провели ретельний техогляд машини, пофарбували її й заправили до повного», – йдеться у повідомленні.

У прес-службі компанії також повідомили, що автомобіль доукомплектовано приладом нічного бачення, й він уже несе службу на Донеччині. 

 

Як зазначають у компанії, у серпні було передано 30 приладів нічного бачення воєнізованому підрозділу поліції — об’єднаній штурмовій бригаді «Лють», яка передусім займається проведенням штурмових дій, знешкодженням диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідкою й виявленням позицій ворога і знищенням противника.

«Перетворювати свою лють на зброю — один з найефективніших способів боротьби з ворогом. Раді долучитись до посилення наших захисників, які виконують такі важливі для кожного з нас завдання. Ми продовжуємо сумлінно працювати й намагаємось відгукуватися на всі запити від військових, — підсумував генеральний директор «Укртранснафти» Володимир Цепенда.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти