У початок

«Укртранснафта» передала для армії дрони і вантажівки

АТ «Укртранснафта» профінансувало для фронту 850 FPV дронів і 10 вантажівок. Про це повідомляється на сторінці компанії у мережі Facebook.

«Укртранснафта», яка входить у групу «Нафтогаз», продовжує підтримувати захисників України й закривати найнагальніші запити від них.

«850 FPV дронів-камікадзе і 10 вантажівок на базі Iveco відправилися на підсилення наших захисників», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, цього разу 10 автомобілів високої прохідності й дрони-камікадзе було спрямовано на донецький напрямок.

«Перші вже на службі у 10 окремій гірськоштурмовій бригаді «Едельвейс», а другі — допомагають нашим бійцям покращувати статистику ворожих втрат», – написала прес-служба компанії.

Як повідомляв enkorr раніше, «Укртранснафта» з лютого 2022 року передала ЗСУ 321 одиницю транспортних засобів (ТЗ) і спецтехніки, а також 150 FPV-дронів та інше обладнання.

Видання також повідомляло, що АТ «Укртранснафта» придбало для потреб фронту дрони-камікадзе, квадрокоптери й інше озброєння, а торік у грудні «Укртранснафта» у відповідь на запити військових передала армії 19 квадрокоптерів, 22 дрони й 12 антидронових рушниць, у січні вже цього року – 100 лазерних цілевказівників.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти