У початок

«Укртатнафта», Wexler Group і БНК: сформовано пул титульних партнерів онлайн-марафону

Також є російською мовою

Найбільші постачальники нафтопродуктів на український ринок – ПАТ «Укртатнафта», Wexler Group і «Білоруська нафтова компанія» – стали титульними партнерами онлайн-марафону професійних конференцій «Бітум: постачання і технології», LPG Ukraine і Petroleum Ukraine, який відбудеться 15-17 грудня 2020 року.

«Сумарно на наших партнерів припадає понад 75% українського ринку нафтопродуктів. А попередня реєстрація вже дає змогу говорити, що кворум постачальників буде 100%-ний. Це й робить наші форуми центральним майданчиком ринку», – заявив директор «Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн. За його словами, нині закінчується формування складу спікерів і порядок прямих включень із представниками партнерів.

«Цей ринок полюбляє тишу, виняток буває тільки раз на рік – на наших форумах», – кажуть організатори онлайн-марафону.

«Укртатнафта» володіє найбільшим НПЗ в Кременчуці. З 2019 року компанія є активним учасником гуртового ринку, здійснюючи імпорт нафтопродуктів і скрапленого газу через Одеський порт. У 2021 році компанія планує наростити перероблення нафти до 4,5 млн т, отримавши додатково понад 1 млн т світлих нафтопродуктів. У 2020 році завод встановив рекорд виробництва бітумів – понад 300 тис. т.

Wexler Group – компанії групи працюють у трейдингу світлих і темних нафтопродуктів (мазуту і бітуму), скрапленого газу, а також у продажу й виробництві мастильних матеріалів. З 2019 року компанія виступає оператором нафтоперевалочного терміналу в порту «Південний» – одного з найпотужніших в Україні.

Білоруська нафтова компанія – держекспортер нафтопродуктів білоруських НПЗ. Забезпечує постачання як світлої групи, так і бітумів, посідаючи лідируючі позиції в забезпеченні України цим дорожнім матеріалом. У 2020 році БНК здійснює активні постачання азербайджанської нафти на Мозирський НПЗ, використовуючи потужності української нафтотранспортної держкомпанії

«Укртранснафта» – морський нафтовий термінал «Південний», ділянку Одеса-Броди і нафтопровід «Дружба».

Конференції Petroleum Ukraine, LPG Ukraine і семінар «Бітум: постачання і технології» буде проведено у веб-форматі 15-17 грудня 2020 р.. Кожен із заходів проходитиме в окремий день:

15 грудня – «Бітум: постачання і технології 2020»,

16 грудня – LPG Ukraine 2020 року,

17 грудня – Petroleum Ukraine 2020.

Усі конференції відбудуться на платформі Zoom. Реєстрацію відкрито на сайті «Консалтингової групи «А-95».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти