У початок

«Укртатнафта» — партнер професійного онлайн-марафону «Консалтингової групи «А-95»

Також є російською мовою

ПАТ «Укртатнафта» стало першим спонсором професійного онлайн-марафону «Консалтингової групи «А-95», яка з 15 по 17 грудня проведе три профільних конференції: «Бітум: постачання і технології», LPG Ukraine і Petroleum Ukraine.

«Починаючи з 2019 року, «Укртатнафта» стала активним учасником усіх трьох ринків, які будуть у центрі нашої уваги під час онлайн-марафону, — світлих нафтопродуктів, скрапленого газу й дорожніх бітумів. Наступного року завод планує значно наростити перероблення, і що це означатиме для ринку, дізнаємося в ході онлайн-марафону, технологи й «комерсанти» «Укртатнафти» візьмуть участь у кожній з конференцій», — повідомив директор «Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн.

«Рік, що минає, був для нас дуже насиченим, ми не лише збільшили перероблення, але й вийшли на ринок зі стабільною пропозицією імпортного дизпального і скрапленого газу. Ми також продовжили технологічний розвиток, мережеві компанії підтверджують позитивні зміни в якості всієї лінійки нашої продукції. Ще одним великим кроком уперед стане перехід на використання власних компонентів з установки ізомеризації. У нас є підстави вважати, що наступний рік буде не менш цікавим, і цим ми хочемо поділитися з нашими колегами по ринку», — заявив заступник голови правління «Укртатнафти» Руслан Ляпка.

Повну програму онлайн-марафону буде опубліковано в понеділок, 7 грудня. На цей час доступні проєкти програм семінару «Бітум: постачання і технології 2020» та конференції LPG Ukraine 2020.

Як повідомляв enkorr, конференції Petroleum Ukraine, LPG Ukraine і семінар «Бітум: постачання і технології» буде проведено у веб-форматі 15-17 грудня 2020 р.. Кожен із заходів проходитиме в окремий день:

15 грудня — «Бітум: постачання і технології 2020»,

16 грудня — LPG Ukraine 2020 року,

17 грудня — Petroleum Ukraine 2020.

Усі конференції відбудуться на платформі Zoom. Реєстрацію відкрито на сайті «Консалтингової групи «А-95».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти